PADI PRO

Je hebt nu behoorlijk wat ervaring en wil deze graag delen met nieuwe duikers. Vaak is het niet eens een verassing dat je Divemaster wilt worden. Het is je waarschijnlijk al vaker verteld dat je er een goeie voor zou zijn. Het moet een beetje in je zitten om mensen te willen helpen. En dus ook het geduld op te brengen om iemand die nog van niks weet. Ze in alle rust uitleggen dat de tweede trap van de ademautomaat toch echt nat mag worden. En dat ze hem echt in het water mogen laten hangen.

Maar als Divemaster mag je ook overal ter wereld gaan werken. Je mag dan bijvoorbeeld met ervaren duikers duiktours gaan maken. Hoe mooi is dat? Betaald krijgen om datgene te doen wat het mooiste is. Duiken!

Tijdens de opleiding zullen we je duikskills op instructeurs niveau brengen. Voor minder doen we het niet. Een voordeel als je ooit besluit om zelf ook instructeur te worden. Als Divemaster assisteer je vaak een instructeur. En soms moet je een oefening nogmaals voordoen. Dan wil je toch dat je dat perfect kunt?

De theorie is erg uitgebreid. Jij bent vaak de makkelijkst benaderbaar persoon binnen een duikcentrum. Dus je zult op alles een antwoord moeten hebben. Of het nu gaat over natuurkundige wetten, de duiktabellen, de duiklokatie of gewoon een goede tip voor de volgende duktrip. Jij hebt het antwoord!

De Divemaster opleiding kun je als cursus binnen bijvoorbeeld een aantal weekenden halen. Maar liever zien we dat je meedraait met echte cursussen. Je zult dan een erg intensieve training krijgen van je instructeur. En na een duikseizoen, of een gedeelte daarvan. Ben je een Divemaster plus! Je hebt nu niet alleen in de theorie ervaring. Maar ook in de praktijk.

Prijs: voor een divemastercursus is geen geheim die is 599 euro. Maar we zullen je ook uitleggen welke kosten hierbij komen. Denk aan up to date boeken, certificering, aansprakelijkheid verzekering etc.

 

Instructeur

Wil je instructeur worden? Dat is mogelijk via Decostop. We hebben heel goede afspraken met een IDC centrum. En aangezien Jeroen je mag opleiden tot Assistant Instructor, kun je door gebruik te maken van deze combi heel wat besparen. Interesse? Neem gerust contact op. Dan praten we je ook bij hoe je specialty instructor en Master Scuba Diver Trainer kunt worden.