Opleidingen

Advanced Open Water Diver

Je hebt dus al wat stappen in de duikwereld gezet. Je bent al Open Water Diver, maar je wilt uiteraard meer. Na het behalen van je Advanced brevet mag je om te beginnen dieper. Naar maar liefst 30 meter. Je hebt dit brevet vaak ook nodig om je in te schrijven voor vervolg opleidingen en of specialties.

Specialties

Je maakt namelijk zeker 5 duiken voor je advanced. En deze Adventure duiken zijn tevens de eerste duiken van de verschillende specialties die je hebt gekozen. Voor je Advanced zijn er twee door Padi voorgeschreven. De diepe en de Navigatie duik. De andere drie mag je kiezen. En wil je daarna of gelijktijdig de hele specialty doen. Dan krijg je vrijstelling voor die duik. Dus je kunt ook de Advanced afsluiten met drie hele specialties en twee Adventure duiken. Dan heb je in totaal maar liefst 4! Brevetten. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Adventure duiken:

Aware visherkenning

Bootduiken

Diepduiken

Scooter (DPV)

Driftduiken

Droogpakduiken

Multilevel en duiken met een computer

Nachtduiken

Peak Performance Buoncy

Zoeken en bergen

Naturalist

Nitrox

Onderwaternavigatie

Onderwaterfotografie

Onderwatervideo

Sidemountduik

Wrakduiken

 

Inbegrepen in de cursus is:

He lesboek: Bestaat uit maar liefst 375 bladzijdes. Deze hoef je niet in zijn geheel te lezen. Alleen de Adventure duiken die je gaat maken.

DVD: : je lesboek is mooi vormgegeven met heel veel foto’s. Maar met een film is het zoveel duidelijker. En je mag de DVD na de cursus houden.

Adventures in Diving Data Carrier: Oftewel een kunststof leitje wat je onderwater kunt raadplegen of iets met potlood op kunt invullen.

Een Padi fluitje: een fluitje is een verplicht uitrustingsstuk. En nu heb je een fel gekleurd exemplaar.

Een SMB: Oftewel een fel gekleurde signaleringsboei. In veel landen verplicht bij het duiken. Bij ons zit hij gewoon in het Advanced lespakket.

Certificering: Je hebt er hard voor gewerkt. Dus je Advanced Open water Diver Card is voor jou. En eventueel ook nog de Cards voor een of meerdere Specialties.

 

 

Wat is niet inbegrepen:

De duikspullen: Misschien heb je al je duikspullen. Of pas een klein gedeelte. Geen nood tijdens de cursus zijn ze tegen schappelijke tarieven te huur.

 

Prijs: voor de Advanced Open Water Diver opleiding inclusief het luxe lespakket is 299 euro.