Opleidingen

Open Water Diver

Voor veel mensen iets waar ze al heel lang van dromen. En wat is er nu mooier om onderwater van de natuur te kunnen genieten. Tuurlijk zien we ons al samen met de dolfijnen langs een mooi koraalrif zwemmen. Maar ook in ons kleine kikkerlandje zijn er veel mooie plekken onder water. Het zicht en temperatuur zijn wel eens minder dan op de Malediven. Maar met een duikpak lig je ook hier comfortabel in het water. En het zicht? Het zal je verbazen hoe ver je nog kunt kijken. En wat je allemaal kunt zien. En als je hier kunt duiken, dan kun je het in de tropen zeker.

Indien je bij ons leert duiken hoef je helemaal niks van duik apparatuur aan te schaffen. De cursus is all-inclusive. Dus ook dat warme duikpak.

Inbegrepen in de cursus is:

Het Lesboek: je zult hier veel uit leren en later nog het een en ander in kunnen nakijken.

DVD: je lesboek is mooi vormgegeven met heel veel foto’s. Maar met een film is het zoveel duidelijker. En je mag de DVD na de cursus houden.

Logboek: In de cursus wordt iedere gemaakte duik gelogd in dit boekje. Maar je gaat dit boekje nog vaak vullen met mooie duiken. En het is tevens een bewijs van je ervaring.

Uitrusting: alles wat je nodig hebt tijdens de cursus is inbegrepen. Ook vullen we voor iedere duik weer je fles. En mocht je toch graag een eigen duik of snorkel-uitrusting willen hebben. Dan helpen we je graag met uitzoeken.

Zwembad: Alles wat we buiten aan oefeningen doen hebben we eerst uitgebreid geoefend in een zwembad. Zo ben je goed voorbereid. En kun je nog meer genieten van het onderwater zijn.

Entree duiklocatie: Vaak wordt er op de mooiere duiklocaties entree gevraagd. Of een lidmaatschap verlangd. Ook dit is inclusieve voor al je opleidingsduiken.

DAN verzekering: De beste duikverzekering ter wereld is van Divers Alert Network. Iedere cursist krijgt zijn persoonlijke verzekering tijdens deze cursus.

Certificering: En ja het doel is natuurlijk het Open Water brevet. Je zult moeten slagen. Maar met onze jarenlange ervaring en jou inzet zou dat toch moeten lukken! En met dat Open Water brevet mag je wereldwijd tot maximaal 18 meter duiken.

*** kinderen mogen ook al leren duiken. Maar ben je 10 of 11 dan mag je na je certificering alleen met je eigen ouders duiken. Of een Padi Professional. En niet dieper dan 12 meter. Vanaf je 12 jaar mag je ook naar 18 meter. Maar alleen met een volwassene. En met duiken ben je vanaf 15 volwassen.

Het is ook mogelijk om alleen het zwembad en Theorie te doen. En dan op de vakantie bestemming de buitenduiken te maken. Dit kan bijna over de hele wereld. En uiteraard kennen we een paar goede plaatsen daarvoor.

VIP

Het is ook mogelijk om de cursus als VIP te boeken. Jij of jullie met zijn tweeën krijgen dan Privé les.  In het zwembad draag je een comfortabel shorty . Het duikpak, schoenen en handschoenen zijn gloednieuw. Nog nooit door iemand anders ooit gedragen. En als het duikpak bevalt heb je na de cursus de mogelijkheid dit voor een mooie prijs over te nemen.

Prijs voor een complete all-inclusive  Open Water Cursus 549 euro

Prijs voor de VIP Open Water Cursus 799 euro